Gratis online masterclass!: Help, waar is mijn klant😉?

Eerstvolgende datum: maandag 2 september om 10.00

In deze gratis online masterclass krijg je toegang tot de geheime informatie waarom je potentiële klant nog geen klant bij je is!

Waarom zou je jij bij deze gratis live masterclass willen zijn?

Als je meer klanten wilt. Veel methodes om klanten te krijgen zijn gericht vanuit vanuit een strategische blik. Alleen kun je er nog zoveel strategieën tegenaan gooien, als er energetisch nog iets tussen jou en de klant instaat, gaat het alsnog niet werken. Deze masterclass is volledig toegespitst op de dynamiek tussen jou en je klant. Zodat jij erachter komt waarom jou klant nog geen klant bij jou is!

 
Een dag na de masterclass verkocht ik gewoon een training van 3 maanden voor de hoofdprijs! Ik werd een dag na de masterclass heel onrustig wakker en voelde dat ik een aantal hardnekkige overtuigingen mocht loslaten. Die middag had ik bij toeval (toeval bestaat niet) een gesprek. Ineens zei ze out of the blue: ‘Sorry, maar ik ga je even onderbreken, want ik krijg nu een intuïtieve download. Ik ben opzoek naar een nieuwe coach en ik weet wie het moet worden: ‘Dat ben jij!’ Een week later stond het bedrag op mijn rekening. Ik weet zeker dat ik door de masterclass in een snelkookpan van transformatie ben heen gegaan. D
.K.


Ik heb jou masterclass gepromoot bij al mijn ondernemersvrienden. Iedereen moet van deze masterclass op de
hoogte zijn!

Eerstvolgende masterclass is op maandag 1 juli om 10.00

  • Jij komt erachter waarom de klant nog geen klant bij je is. Dit is helemaal toegespitst op jou als ondernemer (dus geen one-size-fits-all strategie). Als je dit eenmaal weet kun je dit gaan veranderen en krijg je wél klanten.
  • Ik leg jou uit hoe je een energetisch veld creëert met klanten, waardoor jij in de realiteit ook meer klanten krijgt!
  • Dit is een gratis masterclass waarbij je én de informatie krijgt hoe dit principe werkt, maar ook tijdens de masterclass zelf aan de slag gaat!

Jouw potentiële klanten zitten al lang in je energieveld 🙋🏻‍♀️🙋‍♂️🤷🏾‍♀️. De een misschien wat dichter bij, dan de ander, maar ze zijn er. Sluit je ogen en zie het maar voor je. In deze masterclass kruip jij in de huid van je klant en ga jij ontdekken waarom ze nog geen klant bij je zijn.

Businesscoaches kijken naar een bedrijf vanuit een strategische blik. Alleen kun je er nog zoveel strategieën tegenaan gooien, als er energetisch nog iets tussen jou en de klant instaat, gaat het alsnog niet werken. De magie zit in de energie en strategie transformeren. Het is aan jou om uit te zoeken wat er letterlijk nog tussen jou en je klant instaat. Het kan zijn dat er nog bepaalde overtuigingen zijn, je bent niet duidelijk genoeg voor je klant, je komt op de verkeerde plekken. Het kan van alles zijn. Maar het mooie aan deze masterclass is dat jij erachter komt wat het voor jou is. En uiteraard kunnen het meerdere dingen zijn! Als jij vervolgens de informatie die jij tot je krijgt: gaat veranderen, een energetisch veld creëert met klanten (in de masterclass leg ik je uit hoe), en daarnaast strategische stappen gaat zetten, dan gaan de klanten komen.

En daar kom je in deze gratis masterclass achter. Je gaat niet alleen inhoudelijke informatie op je afgevuurd krijgen, maar je gaat tijdens de masterclass ook zelf aan de slag. Ik wil het zo waardevol mogelijk voor je maken.

En als extra bonus ga ik tijdens de masterclass een visualisatie met je doen. Waarin jij contact maakt met je klant en erachter komt waarom de klant nog geen klant is. 

Deze masterclass is vóór ambitieuze coaches die meer klanten willen.

Als je nu denkt: Yes, ik wil hier bij zijn! Eerstvolgende masterclass is op maandag 1 juli om 10.00.

Testimonials 🌟

Fascinerend hoe klantopstellingen werken. Na de 1e klantopstelling, belde een dag later een nieuwe klant!
Ik neem je mee in mijn klantopstelling: ‘Eerst stonden meerdere klanten achter een dichte deur, ik hoorde geklets achter de deur, ik vroeg toen hard op hoe krijg ik de deur open? Ineens ging de deur open en stroomde meerdere mensen naar binnen en namen plaatst in een ruimte. Een moment vroeg ik mij af of dit voor een lezing was maar later ontdekte ik dat het nieuwe klanten waren die aan het wachten waren. Volgende dag belde er direct een nieuwe klant! Maandag heb ik weer de tijd en rust in de agenda om er mee verder te gaan 🍀!

Nieuwsgierig wat er verder uit gaat komen.

Vera van de Kuilien - Acupunturist

Ik heb een aantal ondernemers getipt over jou, je masterclass en je traject.

Tijdens de masterclass voelde alsof mijn klanten achter mij stonden. Er was geen verbinding. Gaandeweg kwam de klant in de opstelling dichter naar me toe. Heel fijn dat er tijdens de opstelling al transformatie plaatsvindt. Heel erg bedankt voor de opstelling, het voelt voor mij als een cadeautje🎁

Barbara Abraham - Iyengar yogadocent

Onlangs was ik bij de masterclass van Judith. Ik werd nieuwsgierig door de titel. Want als strateeg weet ik waar mijn klanten zitten, maar wil mezelf in mijn groeiende bedrijf niet alleen beperken tot de strategie. Mindset een bewust worden van het onderbewustzijn is veel krachtiger dan die strategie. Judith noemt het masterclass, maar het is veel meer dan dat. Het is coaching en training in slechts twee uur, waardoor je enorme inzichten krijgt en veel eenvoudiger je klanten weet te vinden en nog leuker, ze staan soms ineens voor je neus 🙋🏻‍♀ . Een dikke aanrader om hier een keer bij aan te sluiten.

Eline Landgraf - Business Coach

Online gratis masterclass klant

De nummer 1 beste gratis masterclass, om een goed gesprek 😉 met je ideale klant te hebben

Maandag 2 september om 10.00

Maar Judith, waarom zou je zo’n waardevolle masterclass gratis aanbieden? Ik zal je vertellen waarom. Ik geloof dat elke ondernemer die succesvol wordt, automatisch energetisch de deuren opent voor andere ondernemers om succesvol te worden. Zo kunnen we een ripple-effect creëren.

Dus bij deze een cadeau 🎁 van mij voor jou!

Door geheime informatie die je ontvangt van de klant helpt jou om inzichten te krijgen in je eigen blokkades en overtuigingen. Maar misschien ben je ook actief op de verkeerde plekken. Jij gaat de informatie ontvangen die je op dat moment nodig hebt om te horen!
grootsheid potentieel ondernemer

En toen werd ik geroepen om als ondernemerscoach voor GOUDZOEKERS aan de slag te gaan.

Hoezo word je geroepen? Ik weet nog goed dat ik in het vliegtuig zat van Mexico terug naar Nederland. Hoog in de wolken zei mijn innerlijke stem: ‘Stop met Senioren Service Judith, stop met Senioren Service Judith’.  ‘Hell no,’ dacht ik.

Ik voelde volop paniek. Ik kan toch niet na 1 jaar stoppen met mijn bedrijf. Gelukkig openbaarde alles vlak daarna via meditaties: de naam, de kleuren, mijn huisstijl. Ik kon het niet meer tegenhouden. Ik was al bezig met de opleiding familieopstellingen en ik voelde dat dit de gouden tool is wat ontbreekt in business coaching land. Ik werd geroepen om als ondernemerscoach voor GOUDZOEKERS aan de slag te gaan.

Mijn spirituele gaves zijn sky high gegaan en dat betekent als ik contact maak met je ziel direct door krijg wat jouw goud is in je bedrijf, waardoor je op een unieke manier in de markt kunt positioneren! Dat zowel voelt vanuit plezier, alswel strategisch slim is. Daarnaast help ik jou om daarin in je grootsheid te stappen en dit volledig te belichamen!

Op dit moment woon ik nog in Groningen, maar ben ik van plan om naar Portugal te verhuizen. Ik werk op dit moment zowel offline als online 😃.

 

Veel gestelde vragen

Is de masterclass alleen live te volgen?

Het is live via Zoom. Na de opname, kun je  de masterclass ook in je eigen tijd bekijken en vooral gaan doen 🙂 Wel adviseer ik je om live aanwezig te zijn, omdat ik je op die manier ook nog makkelijker kan begeleiden mocht je tijdens de opstelling die je gaat doen ergens in vastlopen. Ik krijg dan wel direct door waar het mee te maken heeft.

Is het een masterclass waarbij ik alleen aan het luisteren ben?

Misschien denk je wel: ‘Is dit weer zo’n masterclass die iets beloofd en dat ik aan het einde denk, heb ik hier nu écht iets aan gehad?’ Ik beloof je, dat je tijdens deze masterclass ook zelf aan de slag gaat. Verwacht niet dat ik mijn hele online training cadeau ga doen, maar aan het einde van de masterclass weet jij precies welke 3 thema’s jij aan mag gaan werken om meer klanten te krijgen. Ook ga je zelf een klantopstelling doen.

Hoeveel tijd heb ik voor deze masterclass nodig?

Het is belangrijk om ruim de tijd te nemen voor deze masterclass. We zijn ongeveer 1 uur tot 1,5 uur zoet :).

Ik ben niet zo zweverig, is deze masterclass wel wat voor mij?

We zijn geneigd om beslissingen vanuit onze mind te maken en dit zijn vaak niet de juiste :). Ik help je om contact te maken met je onderbewustzijn en je intuïtie. Zodat je de informatie krijgt waarom de klant nog geen klant bij je is.

Waar gaat de masterclass plaatsvinden?

De masterclass is online via Zoom, dus je kan het vanuit huis doen.

Is deze masterclass eenmalig?

Nee, ik organiseer deze masterclass vaker, maar niet wekelijks. Dus als je bij de eerstvolgende live kunt aansluiten, wees erbij!

Komt er een replay van de live masterclass?

Ja, er komt een replay ervan. Maar het meest waardevol is de masterclass als je er live bij kan zijn. Daardoor kan je ook meeveren met de energie van de groep!