Werk met mij

Als ondernemerscoach voor GOUDZOEKERS help ik jou om je goud uit je bedrijf te halen. Het ding dat jou onderscheidend maakt ten opzichte van alle andere ondernemers.  Waardoor jij je als expert kan positioneren en jij aantrekkelijker bent voor potentiele klanten. 

Hoe zie ik het ondernemerschap?

Een jaar geleden volgde ik mijn liefdesroep om als ondernemerschoach voor GOUDZOEKERS aan de slag te gaan. Hoog in de wolken werd mij ingefluisterd om te stoppen met mijn huidige bedrijf als senioren coach en de moedige stap te zetten om als business coach aan de slag te gaan. 4 maanden later kwam het Labyrint op mijn pad. Waarom het labyrint op mijn pad kwam en hoe dat duidelijk de ondernemersreis uitlegt vertel ik in deze video!

Gratis Masterclass: Help, waar is mijn klant 🫣?

gratis-masterclass-help-waar-is-mijn-klant

Hoe zou het voor je zijn als jij op een magische manier de klant naar jou toe kan halen zonder dat je daarvoor hoeft te pushen en te trekken? Dat het moeiteloos mag gaan.

Welke geheime informatie mis je nog over de klant? Wat zijn jouw blinde vlekken? Welk obstakel staat er tussen jou en de klant in?

Ben je er klaar voor om hier achter te komen? Zodat jij na de masterclass direct weet wat je mag gaan transformeren? En welke praktische stappen jij mag zetten?

Are you ready for some magic 🪄?”

Maandag 2 september om 10.00

Ontdek je Goud 1 op 1 sessie

ontdek-je-goud-sessie

Hoe zou het voor je zijn als je in 1 op 1 sessie er precies achter komt wat jou uniek maakt? Wat jou anders maakt dan alle andere ondernemers in jouw vakgebied? Dat mensen precies weten waar je van bent, zodat klanten moeiteloos  de weg naar jou bedrijf weten te vinden.

Na deze sessie is het kristal helder voor jou en kun je dit in je social media kanalen, je website en in offline contact duidelijk naar voren laten komen.

Ben je er klaar voor om je goud te ontdekken of blijf je als ondernemer liever onder de radar ✨?

Stap in je grootsheid: 1 op 1 traject

stap-in-je-grootsheid-1-op-1-traject

In dit 1 op 1 traject ga je als een malle groeien in klanten en omzet. We gaan 4 maanden intensief samenwerken. Allereerst gaan we aan de slag met het fundament van jou bedrijf. We gaan er allereerst achterkomen wat jou en je bedrijf super uniek maakt! En dit tot in detail uitwerken in doelgroep, pijnpunten en verlangens en we gaan een onweerstaanbaar aanbod creeren. Verder leer ik hoe jij je als expert gaat neerzetten en reken we af met de saboterende gedachtes! De laatste fase is om jou bedrijf meer bekendheid te geven.

Are you ready to fly 🌟?

Testimonials 🌟

Onlangs was ik bij de masterclass van Judith. Ik werd nieuwsgierig door de titel. Want als strateeg weet ik waar mijn klanten zitten, maar wil mezelf in mijn groeiende bedrijf niet alleen beperken tot de strategie. Mindset een bewust worden van het onderbewustzijn is veel krachtiger dan die strategie. Judith noemt het masterclass, maar het is veel meer dan dat. Het is coaching en training in slechts twee uur, waardoor je enorme inzichten krijgt en veel eenvoudiger je klanten weet te vinden en nog leuker, ze staan soms ineens voor je neus 🙋🏻‍♀ . Een dikke aanrader om hier een keer bij aan te sluiten.

Eline Landgraf - Business Coach

Het voelde alsof mijn klanten achter mij stonden. Er was geen verbinding. Gaandeweg kwam de klant in de opstelling dichter naar me toe. Heel fijn dat er tijdens de opstelling al transformatie plaatsvindt. Heel erg bedankt voor de opstelling, het voelt voor mij als een cadeautje🎁

Barbara Abraham - Iyengar yogadocent

De masterclass van Judith was waardevol voor mij 💜. Het heeft me interessante inzichten gegeven over mijn klant(en)😁. Eén daarvan is bijvoorbeeld dat ik meer persoonlijk/live contact met mijn klanten mag maken in plaats van online of per mail. Dit ga ik praktisch doen door meer naar netwerkbijeenkomsten te gaan en eens vaker de telefoon te pakken in plaats van te mailen. Judith begeleidt op een prettige manier zodat ieder in zijn eigen tempo kan meedoen.

Saskia in 't Veld - ondernemersmentor

Zodra je precies weet wat jou en je bedrijf uniek maakten en laat dit in alle marketingen uitingen naar voren komen ga je 2x sneller groeien in omzet en klanten.
Zodra je precies weet wat jou en je bedrijf uniek maakten en laat dit in alle marketingen uitingen naar voren komen ga je 2x sneller groeien in omzet en klanten.